Hemleverans på massor av produkter

Ballast

På Norrvidinge erbjuder vi en omfattande utbud av grus, bergkross, jord och makadam, alla av högsta kvalitet för att möta dina behov. Vi erbjuder flexibla leveransalternativ som inkluderar direktleverans till kundens plats, möjligheten att hämta material direkt från täkten eller vid någon av våra anläggningar. Utöver vårt standardutbud har vi även specialprodukter såsom matjord och sjösten, tillgängliga för att tillgodose även de mest specifika behoven. Allt detta material är lätt att beställa genom vår användarvänliga webbshop, där du enkelt kan navigera och hitta precis det du behöver för ditt projekt.

Produktion

Norrvidinge har flera anläggningar strategiskt placerade över hela södra Sverige, vilket gör oss till en pålitlig partner för materialleveranser till byggprojekt i regionen, stora som små. Vårt effektiva distributionssystem säkerställer att vi kan leverera material snabbt och smidigt, direkt till din byggarbetsplats.

Vår produktion börjar i täkten, där vi utvinner stenmaterial direkt från berg. Genom processen med att spränga, krossa och sedan sortera stenen i olika storlekar, skapar vi ett brett spektrum av bergkrossprodukter. Dessa material genomgår en noggrann siktnings- och blandningsprocess för att framställa olika fraktioner och produkter, anpassade för specifika användningsområden inom bygg- och anläggningssektorn.

Bergkrossprodukterna vi producerar är essentiella som basmaterial för en mängd bygg- och anläggningsprojekt. De används bland annat som fyllnadsmaterial, bärlager under vägar och järnvägar, slitlager samt för dräneringsändamål. Med vår expertis och våra resurser garanterar vi högkvalitativa material som möter branschens krav och ditt projekts specifika behov.

Mobila krossar och siktar

Norrvidinge tillhandahåller tjänster för krossning av berg, återvinning av rivningsbetong och upparbetning av bruten asfalt med hjälp av vår mobila maskinpark. Vi specialiserar oss på att återvinna dessa material till högkvalitativt överbyggnadsmaterial, bidragande till mer hållbara byggprojekt. Vår maskinpark är utrustad med avancerade sikt- och sorteringsverk som möjliggör effektiv sortering av grus, bergkross och jordmaterial i olika storleksfraktioner för att möta en mängd olika bygg- och anläggningsbehov.

Kontakta oss     Fler tjänster inom Masshantering

Inspireras här när du planerar
Tips på hur du kan skapa kontraster i din trädgård med olika sorters stenar

Hitta inspiration