Hemleverans på massor av produkter

Krossning och siktning

Norrvidinge tar ett steg framåt inom återvinning och hållbarhet genom att erbjuda avancerade tjänster för krossning av riven betong och asfalt med hjälp av vår mobila maskinpark. Denna flexibla lösning gör det möjligt för oss att direkt bearbeta material på platsen där det genereras, vilket minskar behovet av transport och därmed också miljöpåverkan. Vårt mål är att omvandla dessa material till högkvalitativt överbyggnadsmaterial, redo för återanvändning i nya bygg- och anläggningsprojekt.

Vår maskinpark är utrustad med avancerade sikt- och sorteringsverk som möjliggör effektiv framsortering av grus-, bergkross- och jordmaterial i olika fraktioner. Denna process säkerställer att vi kan leverera material som exakt möter våra kunders specifikationer och behov, oavsett om det handlar om specifika storlekar på bergkross eller särskilda kvaliteter på grus och jord för användning i olika projekt.

Mobil maskinpark

Genom att utnyttja vår mobila maskinpark för krossning och sortering, kan Norrvidinge erbjuda en komplett tjänst som inte bara bidrar till att minska avfall och främja återanvändning av resurser, utan också tillhandahåller en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning för hantering av bygg- och rivningsmaterial. Vi är stolta över att kunna bidra till en mer hållbar byggbransch genom att återvinna och förädla material som annars skulle betraktas som avfall, och omvandla det till värdefulla resurser för framtida projekt.

Kontakta oss      Fler tjänster inom Bergarbeten

Inspireras här när du planerar
Tips på hur du kan skapa kontraster i din trädgård med olika sorters stenar

Inspireras här