Norrvidinge

Om oss

Ring oss 010-4579900

Maila oss transport@norrvidinge.se

Om Norrvidinge

Norrvidinge är modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Vi finns över hela Skåne med god lokal förankring. Norrvidinge startade år 2000 och utvecklas och är ständigt växande med kunder som uppskattar vår höga flexibilitet och våra duktiga medarbetare. Vi försöker också alltid se helheten i erbjudandet till kunden.

Inom Norrvidinge sysselsätts idag 125 medarbetare. Norrvidinge förfogar idag över drygt 100 transport- och maskinenheter med förare och också över 100 entreprenadmaskiner för uthyrning utan förare.

Norrvidinge har miljöanläggningar för mottagning och hantering av bygg- och anläggningsmaterial och förorenade massor samt grusterminaler för försäljning av berg- och grusmaterial. Även krossning och siktning utförs via mobila anläggningar.

Norrvidinge arbetar utifrån filosofin – oberoende med alla

JOBBA HOS NORRVIDINGE

Inom Norrvidinge har vi en stark koppling mellan arbetsglädje och lönsamhet. Vi är övertygade om att man är mer effektiv, utför arbetet med en högre kvalitet och framför allt levererar ett slutresultat med en nöjd kund om man känner trivsel och sammanhållning.