Hemleverans på massor av produkter

TMA

Här skriver du ingress

TMA – Truck mounted attenuator

Norrvidinge erbjuder säkerheten med TMA-skydd både vid akuta och planerade jobb. Vi känner att en förbättrad säkerhet för alla som arbetar på vägen är nödvändig. Vår utgångspunkt är en del av Transportstyrelsens nollvision, i arbetet med att minska risken för allvarlig skada vid påkörningsolyckor, i samband med arbete på väg. Hos oss hittar du också varningsbil och vägtransportledare vid bred, tung eller lång transport.

Lastbilarna med TMA-skydd körs av våra kunniga och utbildade förare som snabbt ser till att säkerheten kommer på plats. TMA-skydden uppfyller ställda krav från transportstyrelsen och arbetsmiljöverket. Våra förare kan vid behov bli en extra resurs på din arbetsplats.

Vi utför akutsanering och invallning av vätske- eller oljespill via schaktning eller sug- och spolbilar. Alla fordon är utrustade med utökad första hjälpen, brandfiltar, handbrandsläckare (pulver + kolsyra), absorptionsmateriel för vätska och olja samt sidomarkeringsskärmar. Det går också bra att hyra material till exempelvis avstängning, markering och skyddsbarriärer.

Kontakta oss    Fler tjänster inom Anläggningslogistik

Inspireras här när du planerar
Tips på hur du kan skapa kontraster i din trädgård med olika sorters stenar

Inspiration