Hemleverans på massor av produkter

Anläggning för både små och stora projekt

Norrvidinge har etablerat sig som en ledande aktör inom anläggningslogistik i södra Sverige, specialiserade på att hantera ett brett utbud av material såsom grus, bergprodukter, krossmaterial och jord. Utöver dessa kärnprodukter erbjuder vi även transporttjänster för snö, växelflak, containers och diverse typer av maskiner. Med en imponerande flotta som består av ungefär 500 enheter, står vi väl rustade för att möta de mest varierande transportbehoven.

Vår fordonsflotta spänner över ett brett spektrum av specialfordon, från schaktbilar, kranbilar och betongbilar till entreprenadmaskiner, trailers, lastväxlare och TMA-fordon. Denna diversitet garanterar att vi har den perfekta lösningen för varje unikt uppdrag, oavsett omfattning eller komplexitet. Vi anpassar våra tjänster för att säkerställa att vi möter just dina behov med precision och effektivitet.

Med fokus på digitala lösningar

Vi ställer inte bara höga krav på vårt nätverk av leverantörer och vårt fordonsflotta, utan vi är också pionjärer inom teknik och innovation för att säkerställa att vi lever upp till våra åtaganden och kunders förväntningar. Vår flotta är utrustad med det senaste inom mobila datakommunikationssystem, vilket möjliggör sömlös orderhantering och stärker vår förmåga till precision i logistikplaneringen. Denna teknologi ger våra transportledare ökad kontroll och stöd, vilket garanterar en effektiv och pålitlig service.

Genom att kombinera vår toppmoderna fordonspark med vårt engagerade team av yrkesverksamma, står Norrvidinge redo att inte bara möta utan överträffa dina förväntningar. Vår förmåga att anpassa oss till kundens behov och vårt fokus på innovation och servicekvalitet gör oss till en ledande aktör inom transportbranschen.

Anläggning

Betong

Kran & Lyft

Special/Maskintrailer

Liftdumper

TMA

Inspireras här när du planerar
Tips på hur du kan skapa kontraster i din trädgård med olika sorters stenar

Inspiration