Hemleverans på massor av produkter

Norrvidinge avvecklar grusterminaler i Höganäs och Bolestad

Norrvidinge Group vill härmed informera om att vi har avvecklat våra grusterminaler i Höganäs och Bolestad, Östra Ljungby. Detta beslut har fattats med syfte om att fortsätta fokusera på och förstärka verksamheten vid våra andra anläggningar.

För dig som privatkund innebär denna förändring att du är fortsatt välkommen att hämta material hos oss på egen hand, men att vi framöver hänvisar till vår grusterminal på Bunkagårdsgatan 4 i Helsingborg. Det går även utmärkt att beställa hemleverans av önskat material via vår webbshop på norrvidinge.se.

Vi vill passa på att tacka alla kunder vi har haft det stora nöjet betjäna under åren i Höganäs och Bolestad, och ser fram emot förtroendet att få fortsätta betjäna er framöver via webben och våra övriga anläggningar.