Hemleverans på massor av produkter

Norrvidinge förstärker teamet

Det är med stor glädje Norrvidinge Group meddelar att vi stärker vårt management team med två nyckelspelare – David Bauer som ny KMA-chef och Mathias Persson som ny Regionchef Västra Skåne.

David Bauer är 48 år och bor i Malmö tillsammans med sin sambo och dotter. Han har en lång bakgrund inom KMA, bland annat som Miljö- och tillståndchef på Stena Recycling och Stena Technoworld i Europa. Han kommer senast ifrån Corebon AB i en roll som QEHS-chef. David börjar hos oss den 29 februari 2024 med placering i Malmö.

”Det jag ser fram emot mest med att få kliva in i rollen som KMA-chef i Norrvidinge är att fortsätta utveckla området som jag ska ansvara för samt hjälpa till att skapa värde för bolaget”, säger David Bauer.

Mathias Persson är 48 år och bor i Stävie tillsammans med sin fru och 3 barn. Mathias har ett långt förflutet i anläggningslogistikbranschen med erfarenheter från både Swerock, AkkaFRAKT och nu senast som Affärsområdeschef Bygglogistik på Malmö LBC. Han har däremellan hunnit med att driva eget bolag inom professionell svampodling gentemot både privatpersoner, dagligvaruhandeln och topprestauranger i Sverige. Mathias tillträder sin tjänst hos oss den 1 maj 2024. Även Mathias blir placerad med utgångspunkt från Malmö.

”Jag ser fördelen av att ansluta till team Norrvidinge genom att Norrvidinge Group har en bred geografisk spridning samt egna terminaler och avsättningar”, säger Mathias.

Alfred Kulle intensifierar tack vare satsningen på att fokusera att utveckla Bellman Groups verksamhet i Halland, och sin roll som vVD i Norrvidinge Group.

“Vi hälsar David och Mathias hjärtligt välkomna och lycka till i sina nya roller”, säger VD David Rhudin. Vi ser med framförsikt fram emot ett starkt 2024, med ett ännu starkare team på plats!

Helsingborg, 2024-02-15

På bilden från vänster: Mathias Persson, David Rhudin och David Bauer