Hemleverans på massor av produkter

Norrvidinge Lastbilscentral AB har officiellt bytt namn till Norrvidinge Group AB!

Det är med stor glädje vi meddelar denna förändring! Vi vill samtidigt betona att vår verksamhet förblir densamma och vi kommer att försätta att erbjuda Er samma pålitliga och högkvalitativa anläggnings- och logistiklösningar som tidigare. Namnbytet till Norrvidinge Group är en del av vår strategi att bättre spegla vår breda portfölj av tjänster och produkter samt vår ständiga strävan att förbättra vårt erbjudande.

Genom att bli Norrvidinge Group signalerar vi en starkare integrering av våra olika affärsområden. Vi är stolta över att vara en del av våra kunders resa och ser fram emot att få fortsätta vara Er pålitliga partner. Vi vill försäkra Er om att detta namnbyte inte påverkar befintliga avtal eller relationerna vi har med Er. Vår prioritet är och förblir densamma – att erbjuda Er enastående service, pålitlighet och effektiva lösningar.

När vi ändå är inne på namnbyten vill vi även passa på att meddela att vårt systerbolag EliaExpress i Halmstad AB också byter namn till EliaExpress AB – vilket också visar att EliaExpress har ett erbjudande som även sträcker sig utanför Halmstads gränser!

Så varmt välkomna till Norrvidinge Group och EliaExpress – samma engagemang, glädje och erfarenhet, men med namn som bättre speglar vår breda expertis och erbjudande. Vi ser fram emot att få fortsätta vara Er pålitliga partner och bidra till våra gemensamma framgångar!

Trevlig sommar önskar vi på Norrvidinge & EliaExpress!