Norrvidinge Lastbilscentral förvärvar anrika Ernst Svenssons Åkeri

nov 4, 2022 | Nyheter

Norrvidinge förvärvar Ernst Svenssons Åkeri, ett anrikt familjeföretag från Skurup. Förvärvet innefattar två lastbilar. Genom förvärvet stärker Norrvidinge sin position som den ledande aktören inom anläggningslogistik i södra Sverige.

“Vi är glada över möjligheten att förvärva Ernst Svenssons Åkeri som är ett väletablerat åkeri i branschen. Att vi nu får ta vid, och förvalta bilarna gör vi med stor glädje”, säger Martin Nilsson, Norrvidinge Lastbilscentral.

Förvärvet avser en inkråmsaffär som genomfördes den 1 juni 2022.

“För oss var det en självklarhet att valet föll på Norrvidinge, eftersom vi letade efter någon som var intresserad av att ta över både bilarna och chaufförerna. Vi har genomgått ett generationsskifte och är väldigt glada över att Norrvidinge nu tar vid, som dessutom ser potentialen i att framföra gruskassetter”, säger Kent Svensson, Ernst Svenssons Åkeri.