Hemleverans på massor av produkter

Norrvidinge LBC tecknar nytt avtal med NSVA

Norrvidinge är ett modernt företag med stort kundfokus som tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial och recycling i södra Sverige.
Norrvidinge sysselsätter cirka 350 medarbetare dagligen och omsättningen uppgår till cirka 1,3 miljarder. Sedan 2021 är Norrvidinge en del av Bellman Group. Norrvidinges huvudkontor är beläget i Helsingborg i Skåne.

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett interkommunalt bolag som levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och hanterar dagvatten i kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp och Örkelljunga.

Ramavtalet gäller avrop för inhyrning av entreprenadmaskiner och lastbilstjänster till NSVA´s dagliga verksamhet.

”Vi är glada över att få förnyat förtroende av NSVA, och fortsätta leverera entreprenadmaskinstjänster och transporter av högsta kvalitét i flertalet av de kommuner som ingår i NSVA´s geografi. Avtalet ligger i linje med vår strategi för hur vi ska ta oss an marknaden i syd och säkerställa fortsatt sysselsättning i regionen”, säger Jan Ronnehed, Affärsområdeschef Anläggning Skåne och Blekinge, Norrvidinge LBC.