Hemleverans på massor av produkter

Norrvidinge Lastbilscentral gör ett ställningstagande för en mer klimatsmart framtid

Från och med den 16 mars 2022 slutar Norrvidinge Lastbilscentral att skicka pappersfakturor. Genom att erbjuda digitala fakturor minskar vi risken för eventuella förseningar vid postutdelning och försvunna brev. Även om mycket papper idag är återvunnet, och en digital lösning också lämnar klimatavtryck, får det ändå konstateras att det är mer klimatsmart med digitala fakturor än att producera papper som ändå åker i papperskorgen sedan. En bonus är att du dessutom slipper återvinna pappret, det är så mycket annat som ska återvinnas ändå.

Därtill slipper vi många små moment som ska skötas manuellt och vi kan nu lägga tid på att hitta fler smarta och hållbara lösningar för en bättre och grönare framtid.