Hemleverans på massor av produkter

Norrvidinge tecknar avtal med Värnamo kommun

Norrvidinge är en ledande aktör inom transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial och recycling i södra Sverige. Nu tecknar Norrvidinge ett nytt avtal med Värnamo Kommun gällande inhyrning av bemannade schaktbilar.

I januari 2020 etablerade sig Norrvidinge på den småländska marknaden och har sedan dess nått framgång. Idag arbetar ett flertal trafikledare och produktionsledare dagligen med att styra lastbilar och entreprenadmaskiner till olika projekt. Som ett led i att säkerställa fortsatt sysselsättning tecknar Norrvidinge nu avtal med Värnamo Kommun gällande inhyrning av bemannade schaktbilar.

– Det ligger helt i linje med vår strategi för hur vi ska ta oss an marknaden i Småland. Vi är en aktör som kan lösa det mesta och att få möjligheten att bistå Värnamo med bemannade schaktbilar känns jättekul, säger Andreas Karlsson, Affärsområdeschef Anläggning Öst, Norrvidinge.

– Vi ser fram emot ett samarbete med Norrvidinge och det ska bli intressant att se vilka möjligheter detta avtal ger oss i våra framtida arbeten, säger Tom Bark, Enhetschef Anläggning, Värnamo Kommun.

För mer information, vänligen kontakta:
Andreas Karlsson, Affärsområdeschef
Norrvidinge Lastbilscentral AB
andreas.karlsson@norrvidinge.se
+46 76-1304943