Sponsring

Ansök om bidrag till din förening/organisation

Norrvidinge lägger årligen stora belopp på stöd till lokala föreningar och organisationer. Nu förenklar vi möjligheten att ansöka om sponsring hos Norrvidinge.

Lösningen är ett webbformulär där föreningen kortfattat beskriver vad man satsar på och vill uppnå. Möjligheten att ansöka om sponsring via webben riktar sig till föreningar som arbetar och verkar enligt Norrvidinges sponsringspolicy.

Du kan genom vår sponsringsansökan på webben ansöka om valfritt belopp upp till en maxgräns på 5.000kronor. Vi erbjuder föreningar och organisationer att ansöka om sponsring via webben för att hitta nya föreningar att hjälpa och påverka. Ansökningar som inkommer via webben behandlas två gånger om året, den 31/3 och 30/9. Därefter får du som gjort en ansökan ett besked från oss via e-post eller telefon. Spara ner vår ansökningsblankett, fyll i den och skicka den sedan till sponsring@norrvidinge.se.

Ladda ner Ansökningsblanketten

Norrvidinges sponsringspolicy

Norrvidinge arbetar aktivt med sponsring för att stödja lokala engagemang med syfte att främja varumärket, gagna affärer och relationer. Sponsringen riktar sig till idrottslig, social eller kulturell karaktär och som i övrigt följer Norrvidinges riktlinjer för sponsring.

Sponsringen ska rikta sig till registrerade föreningar eller klubbar med allmännyttig och ideell inriktning i de geografiska områden som Norrvidinge är aktiv i. Föreningarna ska intyga att deras verksamhet arbetar för jämlikhet oavsett ursprung, ras, kön, sexuell läggning, funktionshinder, ålder eller religion, samt är politisk obunden.

Norrvidinge ser en möjlighet att genom sponsring kunna nyttja föreningens namn för att tillkännage sponsringen, och att mottagaren ska göra sponsringen bekant till sina medlemmar och närstående genom anslag och på hemsida om sådan finns. När möjligheten ges ska Norrvidinge även ha rätt att exponera sig med skylt, banderoller eller dylikt hos mottagaren.

Exempel på föreningar och organisationer vi sponsrat under 2019

Rögle BK
Helsingborgs IF
Billeberga GIF
IFK Kristianstad
Hittarps IK
Jägersro
Landskrona GK
Malmö Redhawks
OV Helsingborg
Ängelholms FF
Teckomatorps SK
Barncancerfonden

Kontakta oss

Kontaktuppgifter
Meddelande