Nyheter

18 maj, 2020

Norrvidinge öppnar ny miljöanläggning, Sortab Maskängen.

Norrvidinge öppnar 2020-05-01 en ny recyclinganläggning under varumärket Sortab i Södra Sandby, utanför Lund. Lokaliseringen är väl strategiskt placerad för att kunna fortsätta att serva marknaden i sydvästra Skåne.
Läs mer
3 april, 2020

Norrvidinge tecknar avtal med ÖGRAB

Norrvidinge tecknar avtal med ÖGRAB. Norrvidinge har tecknat avtal med Östra Göinge Renhållnings AB med start 2020-04-01. Avtalet innefattar lastväxlartransporter samt uthyrning av containrar till kommunernas sex återvinningscentraler.
Läs mer
27 mars, 2020

Skrombergaverken får ny ägare

Historiska Skrombergaverken i Ekeby utanför Helsingborg, som försett Operahuset i Sydney med sin karaktäristiska färg, har fått ny ägare. CC Höganäs, som ägt fastigheten sedan 1904, säljer Skrombergaverken till Ekeby Park AB.
Läs mer
Norrvidinge flagga
12 mars, 2020

Utskick Coronavirus

Samtliga bolag och verksamheter i Norrvidingegruppen har med anledning av spridningen av Coronaviruset, covid-19, gjort riskbedömningar samt tagit fram följande riktlinjer och försiktighetsåtgärder.
Läs mer
3 januari, 2020

Norrvidinge förvärvar EliaExpress i Halmstad AB

Norrvidinge har förvärvat samtliga aktier i EliaExpress i Halmstad AB med dotterbolag och verksamheten kommer framöver att verka som en del av Norrvidinge koncernen.
Läs mer
25 november, 2019

Fredrik Roman ny affärsområdeschef

Fredrik Roman har rekryterats som ny affärsområdeschef för vår verksamhet i Halmstad och kommer att tillträda sin tjänst den 13 januari 2020.
Läs mer
30 augusti, 2019

Norrvidinge sluter avtal med Halmstad Express Ek Förening om förvärv

Norrvidinge och Halmstad Express Ekonomisk Förening sluter avtal om att Norrvidinge skall förvärva 100% av aktierna i EliaExpress i Halmstad AB.
Läs mer
15 augusti, 2019

Norrvidinge gör två nya förvärv

Entreprenadmaskindelen i Jämjö Gräv AB och åkeridelen i JMO Skog & Entreprenad blir en del av Norrvidinge. Genom förvärvet stärker Norrvidinge ytterligare sin position i utvecklingen mot att vara den ledande aktören inom anläggningslogistik i södra Sverige.
Läs mer
2 maj, 2019

Sortab blir nytt varumärke inom Norrvidinge

Från och med den 1 maj 2019 kommer Norrvidinges miljöanläggningar att verka under varumärket Sortab.
Läs mer
25 mars, 2019

Åkeridelen i Bröderna Hall förvärvas av Norrvidinge

Åkeridelen i Bröderna Hall blir en del av Norrvidinge. Genom förvärvet stärker Norrvidinge sin position i utvecklingen mot att vara den ledande aktören inom anläggningslogistik i södra Sverige.
Läs mer
10 januari, 2019

Norrvidinge förvärvar SORTAB

SORTAB Mark & Sorteringstjänst i Karlskrona blir en del av Norrvidinge. Genom förvärvet stärker Norrvidinge sin position i utvecklingen mot att vara den ledande aktören på transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige.
Läs mer