Nyheter

På bild Alfred Kulle, affärsområdeschef Recycling Norrvidinge
24 februari, 2021

Norrvidinge tecknar samarbetsavtal med Fleaty

Norrvidinge är en ledande aktör inom transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial och recycling i södra Sverige. Nu tecknar koncernen avtal som helhetsleverantör för Fleatys Skånemarknad.
Läs mer
Norrvidinge flagga
8 februari, 2021

Norrvidinge tecknar avtal med Stena Recycling AB

Norrvidinge är en ledande aktör inom transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial och recycling i södra Sverige. Nu inleder man en djupare relation tillsammans med Stena på ytterligare en ny ort, nämligen Jönköping.
Läs mer
Norrvidinge flagga
15 januari, 2021

Norrvidinge organiserar koncernen och tillsätter ny CFO

Norrvidinge fastställer en ny koncernorganisation för att öka konkurrenskraften och stärka sin position som den ledande aktören på transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Peter Elverfors tillträder som ny CFO och tar plats i koncernledningen.
Läs mer
Norrvidinge flagga
7 januari, 2021

Norrvidinge expanderar geografiskt

Norrvidinge inleder det nya året med att meddela en expansion geografiskt. Norrvidinge etablerar kontor i Växjö och här ifrån skall marknaden i Småland bearbetas.
Läs mer
Norrvidinge flagga
30 oktober, 2020

Utskick Coronavirus 2020/10/30

Norrvidinge följer löpande utvecklingen kring Covid-19, även känt som Coronavirus.
Läs mer
15 september, 2020

Norrvidinge är en av initiativtagarna bakom testbädden Waste Identification Testbed som skall öka återvinningen av industriellt avfall.

Norrvidinge står tillsammans med Mobile Heights, Innovation Skåne, OP Teknik och Microsoft bakom initiativet Waste Identification Testbed. Projektet främjar tekniska innovationer som skall öka återvinningen av industriellt avfall.
Läs mer
14 september, 2020

Norrvidinge tecknar samarbetsavtal med Econova

Norrvidinge tecknar samarbetsavtal med Econova gällande produktion och försäljning av jordprodukter inom Weibulls sortiment.
Läs mer
3 september, 2020

I led med att förstärka EliaExpress marknadsposition i Halland har Magnus Winkelmark anställts som Affärschef

I led med att förstärka EliaExpress marknadsposition i Halland har Magnus Winkelmark anställts som Affärschef. Magnus har gedigen erfarenhet av företagande och entreprenörskap inom åkerinäring och entreprenad.
Läs mer
31 juli, 2020

Norrvidinge förvärvar OP Entreprenad

”Förvärvet ger oss möjligheter att ytterligare bredda Norrvidinges tjänsteutbud och att kunna tillhandahålla ett bredare sortiment och service mot våra kunder. Vår nya affärsenhet blir en viktig resurs för att säkerställa hela värdekedjan samt för att möta upp marknad och produktion i våra befintliga verksamhetsområden inom Recycling.” Säger Johan Beermann, VD för Norrvidinge koncernen.
Läs mer
10 juli, 2020

Norrvidinge överlåter tunghanteringen I Elia Express till Jinert

EliaExpress som är en del av Norrvidingekoncernen avyttrar verksamheten med tunghantering i Halmstad till Jinert. Den 1 Juli övergick verksamheten till Jinert som i samband med detta också övertog personalen och ett antal pågående projekt...
Läs mer
23 juni, 2020

Norrvidinge och OP Teknik tecknar avtal om robotsortering

Tillsammans tecknar Norrvidinge och OP Teknik ett unikt avtal om robotsortering vilket möjliggör finsortering av tidigare svårsorterade återvinningsmaterial.
Läs mer
15 juni, 2020

Norrvidinge vinner nytt uppdrag om avfallstransporter åt SSAM, Södra Smålands Avfall & Miljö AB

Avtalet innefattar transporter av avfall från SSAMs samtliga ÅVC inom Tingsryds kommun samt uthyrning av containrar till alla ÅVC.
Läs mer
18 maj, 2020

Norrvidinge öppnar ny miljöanläggning, Sortab Maskängen.

Norrvidinge öppnar 2020-05-01 en ny recyclinganläggning under varumärket Sortab i Södra Sandby, utanför Lund. Lokaliseringen är väl strategiskt placerad för att kunna fortsätta att serva marknaden i sydvästra Skåne.
Läs mer
3 april, 2020

Norrvidinge tecknar avtal med ÖGRAB

Norrvidinge tecknar avtal med ÖGRAB. Norrvidinge har tecknat avtal med Östra Göinge Renhållnings AB med start 2020-04-01. Avtalet innefattar lastväxlartransporter samt uthyrning av containrar till kommunernas sex återvinningscentraler.
Läs mer
27 mars, 2020

Skrombergaverken får ny ägare

Historiska Skrombergaverken i Ekeby utanför Helsingborg, som försett Operahuset i Sydney med sin karaktäristiska färg, har fått ny ägare. CC Höganäs, som ägt fastigheten sedan 1904, säljer Skrombergaverken till Ekeby Park AB.
Läs mer
Norrvidinge flagga
12 mars, 2020

Utskick Coronavirus

Samtliga bolag och verksamheter i Norrvidingegruppen har med anledning av spridningen av Coronaviruset, covid-19, gjort riskbedömningar samt tagit fram följande riktlinjer och försiktighetsåtgärder.
Läs mer
3 januari, 2020

Norrvidinge förvärvar EliaExpress i Halmstad AB

Norrvidinge har förvärvat samtliga aktier i EliaExpress i Halmstad AB med dotterbolag och verksamheten kommer framöver att verka som en del av Norrvidinge koncernen.
Läs mer
25 november, 2019

Fredrik Roman ny affärsområdeschef

Fredrik Roman har rekryterats som ny affärsområdeschef för vår verksamhet i Halmstad och kommer att tillträda sin tjänst den 13 januari 2020.
Läs mer
30 augusti, 2019

Norrvidinge sluter avtal med Halmstad Express Ek Förening om förvärv

Norrvidinge och Halmstad Express Ekonomisk Förening sluter avtal om att Norrvidinge skall förvärva 100% av aktierna i EliaExpress i Halmstad AB.
Läs mer
15 augusti, 2019

Norrvidinge gör två nya förvärv

Entreprenadmaskindelen i Jämjö Gräv AB och åkeridelen i JMO Skog & Entreprenad blir en del av Norrvidinge. Genom förvärvet stärker Norrvidinge ytterligare sin position i utvecklingen mot att vara den ledande aktören inom anläggningslogistik i södra Sverige.
Läs mer
2 maj, 2019

Sortab blir nytt varumärke inom Norrvidinge

Från och med den 1 maj 2019 kommer Norrvidinges miljöanläggningar att verka under varumärket Sortab.
Läs mer
25 mars, 2019

Åkeridelen i Bröderna Hall förvärvas av Norrvidinge

Åkeridelen i Bröderna Hall blir en del av Norrvidinge. Genom förvärvet stärker Norrvidinge sin position i utvecklingen mot att vara den ledande aktören inom anläggningslogistik i södra Sverige.
Läs mer
10 januari, 2019

Norrvidinge förvärvar SORTAB

SORTAB Mark & Sorteringstjänst i Karlskrona blir en del av Norrvidinge. Genom förvärvet stärker Norrvidinge sin position i utvecklingen mot att vara den ledande aktören på transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige.
Läs mer