Jobba hos Norrvidinge

Inom Norrvidinge har vi en stark koppling mellan arbetsglädje och lönsamhet. Vi är övertygade om att man är mer effektiv, utför arbetet med en högre kvalitet och framför allt levererar ett slutresultat med en nöjd kund om man känner trivsel och sammanhållning. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad att arbeta med oss!

Norrvidinge flagga
18 september, 2020

Trafikledare i Karlskrona sökes!

Inom Norrvidinge sysselsätts idag 320 medarbetare. Norrvidinge förfogar över drygt 240 transport-och maskinenheter med förare och 120 entreprenadmaskiner för uthyrning utan förare. Vi söker just nu en trafikledare till ett vikariat för att komplettera vårt befintliga team. Tjänsten är baserad i Karlskrona och innefattar transportplanering samt administrativt arbete.
Läs mer
Norrvidinge flagga
21 januari, 2020

Väghyvelförare sökes!

Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Med strategiska etableringar kan vi uppfylla kundens önskemål snabbt och flexibelt med god lokal förankring. Vi vill växa med våra kunder som uppskattar vår höga flexibilitet och våra duktiga medarbetare. Vi försöker alltid att se helheten i erbjudandet till kunden.
Läs mer