Jobba hos Norrvidinge

Inom Norrvidinge har vi en stark koppling mellan arbetsglädje och lönsamhet. Vi är övertygade om att man är mer effektiv, utför arbetet med en högre kvalitet och framför allt levererar ett slutresultat med en nöjd kund om man känner trivsel och sammanhållning. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad att arbeta med oss!

Maskinförare sökes!

Vi söker just nu efter maskinförare till hjul- samt bandgrävare för arbete inom Skåne.
Vi ser gärna att du som söker har god vana och erfarenhet som maskinförare, är noggrann, samarbetsvillig och självständig samt möter kunder och arbetskollegor på ett trevligt sätt.
Tjänsten är på 100%.
B-kort är ett krav.
Erfarenhet av GPS och grävsystem är meriterande.
Lön enligt överenskommelse.
Ansök genom att skicka ett mail till oskar.martensson@norrvidinge.se

Fältservicemekaniker sökes!

Vi söker nu en fältservicemekaniker som kan komplettera vårt befintliga team. Arbetet innefattar service, reparationer och underhåll av våra entreprenad- och anläggningsmaskiner. Placeringsorten är ej fastställd och tjänsten kan komma att utgå från Malmö, Billeberga eller Helsingborg efter egna önskemål. Det förekommer främst arbete ute i fält men även på våra anläggningar.

Norrvidinge kommer under 2018 att genomgå en fortsatt expansiv fas och en ny verkstad i Billeberga planeras att färdigställas.

Erfarenhet: Vi söker dig som är mekaniker och gärna har erfarenhet av att arbeta med entreprenadmaskiner. B körkort är ett krav.

Personligt: Du som person ska vara noggrann, strukturerad och ha god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och har lätt att förstå kundens behov, din känsla för service är hög då det ingår viss kundkontakt.

Tjänsten är på 100% och kommer att tillsättas så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Niclas Johansson på niclas.johansson@norrvidinge.se eller 0709399784 alternativt Mikael Johansson på mikael.johansson@norrvidinge.se eller 0706556098.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss

Kontaktuppgifter
Meddelande