Jobba hos Norrvidinge

Inom Norrvidinge har vi en stark koppling mellan arbetsglädje och lönsamhet. Vi är övertygade om att man är mer effektiv, utför arbetet med en högre kvalitet och framför allt levererar ett slutresultat med en nöjd kund om man känner trivsel och sammanhållning. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad att arbeta med oss!

Lediga tjänster

 

Trafikledare sökes!

Norrvidinge expanderar! Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Vi finns över hela Skåne med god lokal förankring. Norrvidinge startade år 2000 och utvecklas och är ständigt växande med kunder som uppskattar vår höga flexibilitet och våra duktiga medarbetare. Vi försöker också alltid se helheten i erbjudandet till kunden.

Inom Norrvidinge sysselsätts idag 125 medarbetare. Norrvidinge förfogar över drygt 120 transport-och maskinenheter med förare och också över 120 entreprenadmaskiner för uthyrning utan förare.

Vi söker just nu en trafikledare som kan komplettera vårt befintliga team. Tjänsten är baserad i Helsingborg och innefattar transportplanering samt administrativt arbete. Vi söker dig som är en ansvarsfull kommunikatör med förmåga att etablera goda relationer – intern och externt. Din förmåga att se verksamheters behov och utmaningar, arbeta strukturerat och tillhandahålla hållbara lösningar är stor. Telefonen är ett viktigt verktyg när det kommer till att planera, ändra och söka information, så du bör känna dig bekväm med det.
Det är meriterande med god lokalkännedom i Malmö men det är inte något krav. Vi är öppna för specificerade ansökningar som innefattar spetskompetens inom något specialområde som kran etc. Tjänsten är på 100% och urval kommer att ske löpande. Är du eller någon du känner intresserad? Ansök genom att skicka ett mail till marcus.faltman@norrvidinge.se

Serviceman sökes!

Som ett led i vår fortsatta satsning söker vi nu en självgående och säljande serviceman/chaufför till vår nyöppnade anläggning i Malmö.

Ditt uppdrag är att hjälpa våra kunder med råd, att leverera rätt sorts utrustning samt att ta hand om ankommande/utgående maskiner från vår depå.

Du som söker tjänsten bör ha kunskap och intresse av maskiner inom bygg- eller anläggningsbranschen, du är van vid att ha många dagliga kundkontakter och har med fördel tidigare jobbat inom branschen.

Som person har du hög samarbetsförmåga, god initiativförmåga och drivs av att göra våra kunder nöjda. Helt enkelt en problemlösare som genom ditt genuina intresse för maskiner är specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.
Krav: Körkort klass C är ett krav.

Meriterande är: Körkort klass CE, Truckkort samt YKB.

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete och inte minst trevliga kollegor.

Ansökan sker till jonas.modig@norrvidinge.se

Maskinförare sökes!

Vi söker just nu efter maskinförare till hjul- samt bandgrävare för arbete inom Skåne.
Vi ser gärna att du som söker har god vana och erfarenhet som maskinförare, är noggrann, samarbetsvillig och självständig samt möter kunder och arbetskollegor på ett trevligt sätt.
Tjänsten är på 100%.
B-kort är ett krav.
Erfarenhet av GPS och grävsystem är meriterande.
Lön enligt överenskommelse.
Ansök genom att skicka ett mail till oskar.martensson@norrvidinge.se

Fältservicemekaniker sökes!

Vi söker nu en fältservicemekaniker som kan komplettera vårt befintliga team. Arbetet innefattar service, reparationer och underhåll av våra entreprenad- och anläggningsmaskiner. Placeringsorten är ej fastställd och tjänsten kan komma att utgå från Malmö, Billeberga eller Helsingborg efter egna önskemål. Det förekommer främst arbete ute i fält men även på våra anläggningar.

Norrvidinge kommer under 2018 att genomgå en fortsatt expansiv fas och en ny verkstad i Billeberga planeras att färdigställas.

Erfarenhet: Vi söker dig som är mekaniker och gärna har erfarenhet av att arbeta med entreprenadmaskiner. B körkort är ett krav.

Personligt: Du som person ska vara noggrann, strukturerad och ha god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och har lätt att förstå kundens behov, din känsla för service är hög då det ingår viss kundkontakt.

Tjänsten är på 100% och kommer att tillsättas så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Niclas Johansson på niclas.johansson@norrvidinge.se eller 0709399784 alternativt Mikael Johansson på mikael.johansson@norrvidinge.se eller 0706556098.

Vi ser fram emot din ansökan!

Uthyrare / Depåansvarig sökes!

Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Vi finns över hela Skåne med god lokal förankring. Norrvidinge startade år 2000 och utvecklas och är ständigt växande med kunder som uppskattar vår höga flexibilitet och våra duktiga medarbetare.

Inom Norrvidinge sysselsätts idag 125 medarbetare. Norrvidinge förfogar över drygt 120 transport-och maskinenheter med förare och också över 120 entreprenadmaskiner för uthyrning utan förare.

Nu söker vi en uthyrare / depåansvarig till vår maskindepå i Billeberga. Tjänsten innebär i huvudsak uthyrning av anläggningsmaskiner. Hos Norrvidinge hittar du ett sortiment som är modernt och förstklassigt. Din uppgift blir att vägleda och rådge våra kunder till rätt maskin. Du identifierar behov, löser problem och arbetar för att skapa och utveckla kundrelationer. Du kommer att ansvara för hela uthyrningsprocessen från mottagande av beställning till leverans.

Din roll innefattar även fler varierande uppgifter. Utöver uthyrningen hanterar du beställningar och inspekterar returer. Tillsammans med dina kollegor ser du till att maskinparken och depån hålls ren och välorganiserad. Ni tar emot besökare och kunder på telefon eller depå och agerar med kunden i fokus.

För att trivas i rollen ska du som person öppet kunna samspela med kunder, leverantörer och kollegor. Du ska kunna kommunicera och bemöta människor på ett professionellt sätt. För att bli framgångsrik i din roll på företaget krävs det att du har ett självgående driv. Att kunna hantera högt tempo men samtidigt ta dig tiden för kunden och lösa problem är en förutsättning.

Tidigare erfarenhet eller kunskap inom anläggningsbranschen ses som meriterande för tjänsten. Ser du möjligheter istället för hinder och drivs av att göra goda affärer samt är en person med positiv attityd med intresse för anläggning kommer du att trivas hos oss.

Tjänsten är på 100% och är belägen i Billeberga. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden. Ansökan sker till Niclas Johansson på niclas.johansson@norrvidinge.se alt 010-4579906

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss

Kontaktuppgifter
Meddelande