Jobba hos Norrvidinge

Inom Norrvidinge har vi en stark koppling mellan arbetsglädje och lönsamhet. Vi är övertygade om att man är mer effektiv, utför arbetet med en högre kvalitet och framför allt levererar ett slutresultat med en nöjd kund om man känner trivsel och sammanhållning. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad att arbeta med oss!

Norrvidinge söker Ekonom

Är du en strukturerad och ordningsam person som älskar siffror och ekonomi? Trivs du med att arbeta på en familjär och prestigelös arbetsplats med snabba beslutsvägar? Då har vi din nya utmaning! Vi på Norrvidinge söker nu en ekonom.

Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Med strategiska etableringar kan vi uppfylla kundens önskemål snabbt och flexibelt med god lokal förankring.
Vi vill växa med våra kunder som uppskattar vår höga flexibilitet och våra duktiga medarbetare. Vi försöker alltid att se helheten i erbjudandet till kunden. Läs gärna mer på företagets hemsida www.norrvidinge.se.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonom kommer dina främsta arbetsuppgifter vara:

  • Löpande redovisning
  • Kundreskontra
  • Fakturering
  • Avräkningar mot våra transportörer
  • Balansavstämningar
  • Vara behjälplig vid års- och månadsbokslut
  • Diverse utredningar

Din profil
Förutom din kompetens är även din personlighet viktig för oss. Du som söker bör vara en engagerad och ansvarsfull person och van att arbeta självständigt men ändå en god lagspelare. Du är ambitiös och tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang. Du är inte rädd att ta i där det behövs. Du anser det är viktigt att leverera hög servicekänsla både gentemot kunder och kollegor. Du trivs i en roll där man tillsammans hittar lösningar.

För att lyckas i rollen som ekonom är det viktigt att du arbetar strukturerat och är noggrann. Du vet vad som behöver göras, när och hur.

Vi vill att du som söker har arbetat i en liknande roll i minst 2–3 år samt har lägst gymnasieutbildning inom ekonomi. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya systemmiljöer och arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av åkeribranschen. Vi arbetar idag i Navision, Hogia samt NEXT varför erfarenhet av dessa är meriterande.

Låter detta som ett jobb för dig. Tveka inte att söka redan idag. Dock senast 3 november. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Christian Larsson, ekonomichef. christian.larsson@norrvidinge.se alt 070–3900949. Välkommen med din ansökan.

Maskinförare sökes!

Vi söker just nu efter maskinförare till hjul- samt bandgrävare för arbete inom Skåne.
Vi ser gärna att du som söker har god vana och erfarenhet som maskinförare, är noggrann, samarbetsvillig och självständig samt möter kunder och arbetskollegor på ett trevligt sätt.
Tjänsten är på 100%.
B-kort är ett krav.
Erfarenhet av GPS och grävsystem är meriterande.
Lön enligt överenskommelse.
Ansök genom att skicka ett mail till oskar.martensson@norrvidinge.se

Fältservicemekaniker sökes!

Vi söker nu en fältservicemekaniker som kan komplettera vårt befintliga team. Arbetet innefattar service, reparationer och underhåll av våra entreprenad- och anläggningsmaskiner. Placeringsorten är ej fastställd och tjänsten kan komma att utgå från Malmö, Billeberga eller Helsingborg efter egna önskemål. Det förekommer främst arbete ute i fält men även på våra anläggningar.

Norrvidinge kommer under 2018 att genomgå en fortsatt expansiv fas och en ny verkstad i Billeberga planeras att färdigställas.

Erfarenhet: Vi söker dig som är mekaniker och gärna har erfarenhet av att arbeta med entreprenadmaskiner. B körkort är ett krav.

Personligt: Du som person ska vara noggrann, strukturerad och ha god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och har lätt att förstå kundens behov, din känsla för service är hög då det ingår viss kundkontakt.

Tjänsten är på 100% och kommer att tillsättas så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Niclas Johansson på niclas.johansson@norrvidinge.se eller 0709399784 alternativt Mikael Johansson på mikael.johansson@norrvidinge.se eller 0706556098.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss

Kontaktuppgifter
Meddelande