Jobba hos Norrvidinge

Inom Norrvidinge har vi en stark koppling mellan arbetsglädje och lönsamhet. Vi är övertygade om att man är mer effektiv, utför arbetet med en högre kvalitet och framför allt levererar ett slutresultat med en nöjd kund om man känner trivsel och sammanhållning. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad att arbeta med oss!

Lediga tjänster

Trafikledare sökes!

Norrvidinge expanderar! Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Vi finns över hela Skåne med god lokal förankring. Norrvidinge startade år 2000 och utvecklas och är ständigt växande med kunder som uppskattar vår höga flexibilitet och våra duktiga medarbetare. Vi försöker också alltid se helheten i erbjudandet till kunden.

Inom Norrvidinge sysselsätts idag 125 medarbetare. Norrvidinge förfogar över drygt 120 transport-och maskinenheter med förare och också över 120 entreprenadmaskiner för uthyrning utan förare.

Vi söker just nu en trafikledare som kan komplettera vårt befintliga team. Tjänsten är baserad i Helsingborg och innefattar transportplanering samt administrativt arbete. Vi söker dig som är en ansvarsfull kommunikatör med förmåga att etablera goda relationer – intern och externt. Din förmåga att se verksamheters behov och utmaningar, arbeta strukturerat och tillhandahålla hållbara lösningar är stor. Telefonen är ett viktigt verktyg när det kommer till att planera, ändra och söka information, så du bör känna dig bekväm med det.
Det är meriterande med god lokalkännedom i Malmö men det är inte något krav. Vi är öppna för specificerade ansökningar som innefattar spetskompetens inom något specialområde som kran etc. Tjänsten är på 100% och urval kommer att ske löpande. Är du eller någon du känner intresserad? Ansök genom att skicka ett mail till marcus.faltman@norrvidinge.se

Maskinförare sökes!

Vi söker just nu efter maskinförare till hjul- samt bandgrävare för arbete inom Skåne.
Vi ser gärna att du som söker har god vana och erfarenhet som maskinförare, är noggrann, samarbetsvillig och självständig samt möter kunder och arbetskollegor på ett trevligt sätt.
Tjänsten är på 100%.
B-kort är ett krav.
Erfarenhet av GPS och grävsystem är meriterande.
Lön enligt överenskommelse.
Ansök genom att skicka ett mail till oskar.martensson@norrvidinge.se

Fältservicemekaniker sökes!

Vi söker nu en fältservicemekaniker som kan komplettera vårt befintliga team. Arbetet innefattar service, reparationer och underhåll av våra entreprenad- och anläggningsmaskiner. Placeringsorten är ej fastställd och tjänsten kan komma att utgå från Malmö, Billeberga eller Helsingborg efter egna önskemål. Det förekommer främst arbete ute i fält men även på våra anläggningar.

Norrvidinge kommer under 2018 att genomgå en fortsatt expansiv fas och en ny verkstad i Billeberga planeras att färdigställas.

Erfarenhet: Vi söker dig som är mekaniker och gärna har erfarenhet av att arbeta med entreprenadmaskiner. B körkort är ett krav.

Personligt: Du som person ska vara noggrann, strukturerad och ha god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och har lätt att förstå kundens behov, din känsla för service är hög då det ingår viss kundkontakt.

Tjänsten är på 100% och kommer att tillsättas så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Niclas Johansson på niclas.johansson@norrvidinge.se eller 0709399784 alternativt Mikael Johansson på mikael.johansson@norrvidinge.se eller 0706556098.

Vi ser fram emot din ansökan!

Betongbilschaufförer sökes!

Med anledning av vår starka expansion i Skåne, söker vi nu Betongbilschaufförer till affärsområde Anläggning med placering i Södra och Västra Skåne.

Som Betongbilschaufför blir din huvuduppgift att leverera betong inom regionen med Betongbil alternativt Betongtrailer. Du har ansvar för fordonets dagliga underhåll och drift.
Befattningen kräver att du kan arbeta självständigt och kan skapa relationer med kunder och kollegor. Du är ansvarsfull, noggrann, stresstålig och uttrycker dig väl, både skriftligt och muntligt på svenska.

Du som söker har körkort med behörighet C eller CE, samt YKB. Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av transporter inom bygg och anläggningsbranschen. Erfarenhet av Betongbilskörning är meriterande.

Tjänsterna är en heltidsanställning och urval kommer att ske löpande. För frågor gällande tjänsterna kontaktas Martin Nilsson tfn: 070-666 36 86 eller Jan Ronnehed 070-381 97 52
Välkommen med din ansökan senast den 24 januari 2019, via mejl till: jan.ronnehed@norrvidinge.se

Kontakta oss

Kontaktuppgifter
Meddelande