Norrvidinge

Anläggning

för både stora som små projekt

Ring oss 010-4579900

Maila oss transport@norrvidinge.se

Anläggning

Norrvidinge transporterar främst grus-, berg-, kross- och jordprodukter men också snö, växelflak, containers, maskiner med mera. Vi förfogar över cirka 100 lastbilar med olika släpkombinationer. Allt från schaktbilar och trailers till lastväxlare och TMA fordon. Vi har rätt lastbil och utrustning för alla typer av uppdrag och våra marknadsansvariga och transportledare hjälper dig gärna att välja transportmedel, material och utrustning.

Vi ställer höga krav på våra åkare, förare och fordon. Vi investerar i teknik och utveckling och har en mängd verktyg för att säkerställa våra löften och åtaganden vid ramavtal och andra kundkrav. Våra fordon är utrustade med ett mobilt datakommunikationssystem. Det systemet ger bland annat trygg orderhantering vilket gör att transportledarna har bra kontroll och får stöd i en logistikplanering.

Tack vare en modern och bred fordonspark och kompetenta medarbetare med stort engagemang klarar vi av att uppfylla dina krav och förväntningar på våra tjänster.

Våra områden

Certifikat

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.