Norrvidinge tecknar avtal med Stena Recycling AB

feb 8, 2021 | Nyheter

Norrvidinge tecknar avtal med Stena Recycling AB gällande deras transportbehov i Jönköping.
Norrvidinge är en ledande aktör inom transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial och recycling i södra Sverige. Nu inleder man en djupare relation tillsammans med Stena på ytterligare en ny ort, nämligen Jönköping.

– Uppdraget innebär att Norrvidinge skall transportera Stenas lastbärare mellan Stenas kunder och Stenas filialer eller externa mottagningar. Geografin är förvisso ny för oss, men transportlösningen för Stenas behov är välbekant och trygg i vår verksamhet. Förhoppningen är att transportlösningen för Stena skall kunna vara början på en ny resa mellan oss, samt starten för en ny verksamhet i Jönköpingsområdet, säger Andreas Karlsson, Affärsområdeschef Anläggning Öst i Norrvidinge.

– Jag ser fram emot ett nytt samarbete med Norrvidinge och välkomnar dem till Jönköping. Extra viktigt för oss är att kunna erbjuda våra kunder förnybart bränsle och vi har därför avtalat om att använda HVO 100 för att minska vår klimatpåverkan, säger Niklas Lyck, Filialchef Jönköping & Vetlanda.

För mer information, vänligen kontakta:
Andreas Karlsson, Affärsområdeschef
Norrvidinge Lastbilscentral AB
andreas.karlsson@norrvidinge.se
+46 76-1304943

Niklas Lyck
Stena Recycling AB
niklas.lyck@stenarecycling.se
+46 10-445 57 33

Om Norrvidinge
Norrvidinge tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial och recycling.
Koncernen förväntas nå en omsättning på ca 1 miljard SEK med god lönsamhet. Norrvidinge förfogar idag över ca 300 transport- och maskinenheter med förare och också över 200 entreprenadmaskiner för uthyrning utan förare. Norrvidinge har miljöanläggningar och deponi för mottagning och hantering av tunga massor och bygg- och anläggningsmaterial. Norrvidinge arbetar utifrån filosofin – oberoende med alla.

Om STENA
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag och en helhetspartner för att utveckla hållbara cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1 600 engagerade medarbetare och 90 anläggningar över hela landet skapar Stena Recycling varje dag långsiktiga lösningar för såväl kunder som för samhället i stort. Stena Recycling har verksamheter även i Danmark, Norge, Finland, Polen, Italien och Tyskland. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen.