Väghyvelförare sökes!

Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Med strategiska etableringar kan vi uppfylla kundens önskemål snabbt och flexibelt med god lokal förankring.
Vi vill växa med våra kunder som uppskattar vår höga flexibilitet och våra duktiga medarbetare. Vi försöker alltid att se helheten i erbjudandet till kunden.

Som väghyvelsförare kommer ditt arbete att innefatta bl.a. underhållshyvling av grusvägar, kantskärning, snöröjning och isrivning. Du kommer att arbeta inom de geografiska områdena Blekinge, Småland och Skåne.

Du har ansvar för väghyvelns dagliga underhåll och drift. Befattningen kräver att du kan arbeta självständigt och skapa relationer med kunder och kollegor. Du är ansvarsfull, noggrann, stresstålig och uttrycker dig väl, både skriftligt och muntligt på svenska. Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av att köra väghyvel.

Tjänsten är en heltidsanställning och urval kommer att ske löpande. För frågor gällande tjänsten eller ansökning kontakta Roger Svensson på telefon: 070-392 69 50 alternativt mejl roger.svensson@norrvidinge.se

Välkommen med din ansökan senast 20 februari 2020.