Norrvidinge söker ekonom

Är du en strukturerad och ordningsam person som älskar siffror och ekonomi? Trivs du med att arbeta på en familjär och prestigelös arbetsplats med snabba beslutsvägar? Då har vi din nya utmaning! Vi på Norrvidinge söker nu en ekonom.

Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Med strategiska etableringar kan vi uppfylla kundens önskemål snabbt och flexibelt med god lokal förankring.
Vi vill växa med våra kunder som uppskattar vår höga flexibilitet och våra duktiga medarbetare. Vi försöker alltid att se helheten i erbjudandet till kunden. Läs gärna mer på företagets hemsida www.norrvidinge.se.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonom kommer dina främsta arbetsuppgifter vara:

  • Löpande redovisning
  • Kundreskontra
  • Fakturering
  • Avräkningar mot våra transportörer
  • Balansavstämningar
  • Vara behjälplig vid års- och månadsbokslut
  • Diverse utredningar

Din profil
Förutom din kompetens är även din personlighet viktig för oss. Du som söker bör vara en engagerad och ansvarsfull person och van att arbeta självständigt men ändå en god lagspelare. Du är ambitiös och tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang. Du är inte rädd att ta i där det behövs. Du anser det är viktigt att leverera hög servicekänsla både gentemot kunder och kollegor. Du trivs i en roll där man tillsammans hittar lösningar.

För att lyckas i rollen som ekonom är det viktigt att du arbetar strukturerat och är noggrann. Du vet vad som behöver göras, när och hur.

Vi vill att du som söker har arbetat i en liknande roll i minst 2–3 år samt har lägst gymnasieutbildning inom ekonomi. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya systemmiljöer och arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av åkeribranschen. Vi arbetar idag i Navision, Hogia samt NEXT varför erfarenhet av dessa är meriterande.

Låter detta som ett jobb för dig. Tveka inte att söka redan idag. Dock senast 3 november. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Christian Larsson, ekonomichef. christian.larsson@norrvidinge.se alt 070–3900949. Välkommen med din ansökan.