NORRVIDINGE EXPANDERAR YTTERLIGARE

Åkeridelen i Bröderna Hall förvärvas av Norrvidinge

mar 25, 2019 | Nyheter

Åkeridelen i Bröderna Hall blir en del av Norrvidinge. Genom förvärvet stärker Norrvidinge sin position i utvecklingen mot att vara den ledande aktören inom anläggningslogistik i södra Sverige.

– Norrvidinge växer med sina kunder och förvärvet av åkeridelen i Bröderna Hall är en naturlig del av den utvecklingen, säger Johan Beermann, VD i Norrvidinge.

Åkeridelen i Bröderna Hall omfattar idag 25 transportenheter och 18 medarbetare, vilka samtliga kommer att erbjudas anställning i Norrvidinge. Verksamheten kommer framåt att bedrivas under namnet Norrvidinge.
Genom förvärvet stärker Norrvidinge sin position i nordöstra Skåne och södra Småland. Norrvidinge fortsätter att växa mot att vara den ledande aktören inom anläggningslogistik i södra Sverige. Tillträde sker 1 april 2019. Inkluderat förvärvet går nu koncernens omsättning upp mot 650 MSEK.

– Som Norrvidinges ägare kan vi konstatera att förvärvet ligger helt i linje med Norrvidinges långsiktiga strategi och bidrar till att skapa hållbara värden och ta Norrvidinge vidare i utvecklingen, säger Martin Nilsson och Per-Eric Troneus.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
VD, Johan Beermann på telefon
070-649 65 16
www.norrvidinge.se