0200-777 166 info@norrvidinge.se

Norrvidinge Lastbilscentral är finalist i årets upplaga av EOY i Skåne – Entrepreneur Of The Year!

Norrvidinge Lastbilscentral är finalist i årets upplaga av EOY i Skåne – Entrepreneur Of The Year! Det är en imponerande bedrift att bli nominerad och gå vidare i EOY, eftersom det är många kriterier och granskningen av de nominerade är ingående. 20 finalister har blivit 10 och Norrvidinge är alltså med idag, då Regionfinalen avgörs i Malmö. Vinnaren där får en plats i finalen i Stockholm den 25 januari. Vinnaren i Stockholm får i sin tur representera Sverige i världsfinalen i Monte Carlo, där entreprenörer från 60 länder gör upp om titeln världens främsta entreprenör. ”Det är väldigt roligt att vara nominerad, vi har gjort en fantastisk resa med Norrvidinge Lastbilcentral!” – Martin Nilsson, Norrvidinge